Descobreix Vitae Kombucha

'Un somni fruit de l'anhel de viure en llibertat'

HISTÒRIA

'UN SOMNI FRUIT DE L’ANHEL DE VIURE EN LLIBERTAT'

La VITAE KOMBUCHA, slow drinks, neix del record de la il·lusió de la Núria i el Rogeli de perseguir el seu somni: anar a viure a Costa Rica amb els seus tres fills.

Un nou repte que els va emprendre a deixar-ho tot a Catalunya: família, casa, feina, amics…

I per què no? Així  començà tot l’any 2011 quan van decidir marxar a Costa Rica a la recerca i captura d’aquell desig d’un estil de vida diferent.

Aviat es van deixar seduir per la bellesa i l’autenticitat del país, on van construir una nova vida, envoltats de natura, micos i una energia especial. Van iniciar un negoci d’hostaleria a la zona costanera de Guanacaste on van conèixer a persones procedents de diferents orígens i cultures que els enriquien amb noves experiències i valors. Recorden amb fascinació a Belle, una esplèndida dona d’origen canadenc.

Belle els va descobrir una beguda probiòtica deliciosa preparada amb les seves mans: el te kombucha. Els va ensenyar el secret de la seva elaboració artesanal amb la combinació adient dels 5 ingredients principals: aigua, te verd, scoby, sucre i molt d’amor.

Quan aquesta família va tornar a la seva terra natal, va seguir consumint aquesta beguda saludable que els hi recordava tant a la seva estimada Costa Rica. En aquell moment es va començar a gestar un nou somni: elaborar i comercialitzar la Kombucha perquè altres persones poguessin assaborir una beguda viva amb propietats saludables i reconeguda arreu del món per la seva allau de beneficis per a la salut.

També, la Núria i el Rogeli desitjaven, de tot cor, que la Kombucha els ajudés a canalitzar un sentiment: el Pura vida. Un sentiment de llibertat, un profund benestar, la plena satisfacció vital, l’optimisme, una inclinació cap a la humilitat i per l’art d’apreciar la bellesa del que és senzill i natural. Tota una declaració d’intencions per transmetre un nou estil de viure.

Així va néixer la VITAE KOMBUCHA, un somni fruit de l’anhel de viure en llibertat i d’evocar aquell país on el pura vida es respira i palpa a cada instant, assaborint amb un somriure el nostre te de Kombucha.

Us convidem a explorar la VITAE KOMBUCHA al més pur estil tico  ….  a poc a poc!

Pura Vida, amics!

UNA FORMA DE VIURE

QUÈ ÉS LA VITAE KOMBUCHA?

Beguda viva

És una beguda viva que activa el teu cos amb un somriure.

Natural

Un refresc natural que et connecta amb el moment present.

Estil de Vida

La Kombucha t’ajuda a gaudir d’un estil de vida més natural, saludable i vitalista.

Probiòtica

Una beguda probiòtica que et fa sentir lliure i capaç d’encarar els nous reptes que et planteja la vida.

Energètic

Beure te de Kombucha t’omple de vida, és un te enèrgic que eleva el teu estat d’ànim.

Bon viure

La Vitae Kombucha t’endinsa en l’art del bon viure amb instants de pur benestar al costat dels teus.

Origen

És d’origen mil·lenari i reconeguda arreu del món per una allau de beneficis saludables.

Propietats

Depuratives, antioxidants, energètiques i reconstituents del teu sistema immunològic. T’ajuden a cuidar millor de la teva salut.

EL NOSTRE MANIFEST

La nostra passió per la Vitae Kombucha l’hem volguda materialitzar en una declaració de valors i clares intencions que perseguim de manera íntegra i honesta:

La nostra passió per la Vitae Kombucha l’hem volguda materialitzar en una declaració de valors i clares intencions que perseguim de manera íntegra i honesta:

Benestar: contribuir a estimular la vitalitat, la llibertat i l’alegria de viure en les persones.

Salut: fomentar la salut i el benestar diari gràcies a l’allau d’efectes beneficiosos propis d’aquesta beguda probiòtica.

Tradició: recuperar la tradició d’una beguda mil·lenària amb propietats saludables, medicinals elaborada artesanalment i 100% natural.

Sostenibilitat: gestionar els recursos naturals de manera sostenible col·laborant amb projectes de recuperació del medi ambient.

COL·LABOREM AMB DE FONT EN FONT

L’aigua és l’ingredient principal en l’elaboració del té de Kombucha i per això creiem fermament en la nostra col·laboració amb un voluntariat ambiental que ajudi de manera intergeneracional a recuperar i revalorar el patrimoni de l’aigua a l’entorn natural.

L’aigua és el recurs que ens dona la vida i que forma gran part de la fabricació, artesanal i natural, pròpia de begudes saludables com la nostra VITAE KOMBUCHA.

DESCOBREIX VITAE - Vitae Kombucha