BENEFICIS VITALS DE BEURE VITAE KOMBUCHA

Explora amb profunditat els 7 beneficis vitals de beure Vitae Kombucha cada dia

BENEFICIS DE BEURE VITAE KOMBUCHA

Vitae Kombucha és una beguda mil·lenària, d’origen oriental, que conté una allau de beneficis per a la teva salut.
Vitae Kombucha és una beguda mil·lenària, d’origen oriental, que conté un allau de beneficis per la teva salut. És un refresc viu, 100% natural, i una reconeguda beguda probiòtica d’elaboració artesanal que es consumeix arreu del món. Explora amb profunditat els 7 beneficis vitals de beure Vitae Kombucha cada dia:

Desintoxicació

Ajuda a desintoxicar el cos i la sang, gràcies a la seva capacitat per contrarestar les toxines.

Digestió

Millora el funcionament del sistema digestiu: normalitza el trànsit intestinal, equilibra la microbiota, regula la digestió i redueix els nivells de colesterol.

Energia

Garanteix l’energia, aportant una gran vitalitat en el teu dia a dia. Ric en vitamines B, C, D que ajuda al cos a absorbir el calci regulant els seus nivells, E, K i àcid fòlic.

Articulacions

És considerat un bon remei per alleujar l’artritis, eliminant les molèsties de les articulacions, el reuma i els símptomes de gota. La vitamina K afavoreix la remineralització òssea i la coagulació sanguínea.

Sistema immunològic

Reforça les teves defenses protegint el teu metabolisme de possibles danys cel·lulars, problemes d’inflamació o tumors. Té un efecte antibiòtic i antiviral. La vitamina D exerceix un paper indispensable en el sistema inmunològic.

Pèrdua de pes

Redueix l’obesitat, elimina els greixos i regula la gana. És una beguda 100% natural baixa en calories.

Estat d’ànim

Disminueix l’estrès, els trastorns nerviosos i l’insomni. Abreuja els malestars i millora el metabolisme general.

COM ELABOREM LA VITAE KOMBUCHA

Som molt conscients que el resultat final del te kombucha i les seves propietats saludables depenen directament de la qualitat dels ingredients amb què elaborem aquesta beguda probiòtica.

El nostre procés d’elaboració és totalment artesanal i requereix de temps, amor i cura per obtenir una fermentació de qualitat i un sabor afinat.

Escollim amb molta cura cadascun dels ingredients que formen part de la nostra Vitae Kombucha.

Disposar d’un SCOBY sà, cultivat amb els millors ingredients i en un entorn òptim.

Tots els ingredients provenen del cultiu ecològic, te verd i sucre integral de canya.

Utilitzem aigua mineral natural d’origen volcànic d’alta qualitat.

I QUÈ ÉS EL SCOBY?

 

És la mare de la kombucha. Les seves sigles son un acrònim de la colònia simbiòtica de bacteris i llevats. SCOBY (Symbiotic Colony Of Bacteri and Yeast) és un terme que prové de l’anglès.

 

COM PRENDRE LA VITAE KOMBUCHA

  1. Sempre freda amb glaçons o sense.
  2. En qualsevol moment que tinguis set.
  3. És ideal per beure tant amb l’estómac buit com per maridar els àpats ja que és una beguda que millora la digestió.
  4. La Vitae Kombucha és la beguda perfecta per combinar amb el teu suc de fruites preferit o per fer còctels diferents com cavabucha, ginbucha o rombucha

VITAMINES

Fomentar la salut i el benestar diari gràcies a l’allau d’efectes beneficiosos propis d’aquesta beguda probiòtica.

Vitamina C
És una vitamina imprescindible per al desenvolupament. Contribueix a la reparació dels teixits fabricant col·lagen, ajuda a curar refredats comuns i també funciona com antioxidant.

Vitamina E
És un antioxidant que protegeix l’organisme dels efectes de l’envelliment. Ajuda a mantenir el sistema immunitari fort enfront de virus i bacteris. Intervé en la formació de glòbuls vermells.

Vitamina D
Ajuda al cos a absorbir el calci i exerceix un paper indispensable en el manteniment dels òrgans. Regula els nivells de calci i fòsfor en sang i participa en la formació i la mineralització òssia.

Vitamina K
Es coneguda com la vitamina de la coagulació, perquè sense ella la sang no coagularia. També serveix per generar glòbuls vermells.

Vitamines del Grup B
Són substàncies que el nostre cos necessita per créixer i desenvolupar-se normalment. Ajuden al nostre cos a obtenir energia dels aliments que consumim i també a la formació de glòbuls vermells.

Àcid fòlic
Ajuda en el creixement dels teixits i a prevenir l’anèmia. També, treballa per descompondre, utilitzar i crear noves proteïnes, en la formació de glòbuls vermells i en la producció de l’ADN.

Àcid hialurònic sinovial
La Vitae Kombucha conté glucosamines que augmenten la producció d’aquest àcid, conegut com el responsable de donar-li volum, fermesa i hidratació a la pell.

TESTIMONIALS

7 BENEFICIS - Vitae Kombucha