Els nostres productes

Les nostres varietats estan elaborades artesanalment amb te verd ecològic, sucre integral de canya provinent de comerç just i aigua mineral natural de puresa volcànica.

BENEFICIS DE BEURE VITAE KOMBUCHA

Vitae Kombucha és una beguda mil·lenària, d’origen oriental, que conté una allau de beneficis per a la teva salut.
Vitae Kombucha és una beguda mil·lenària, d’origen oriental, que conté un allau de beneficis per la teva salut. És un refresc viu, 100% natural, i una reconeguda beguda probiòtica d’elaboració artesanal que es consumeix arreu del món. Explora amb profunditat els 7 beneficis vitals de beure Vitae Kombucha cada dia:

Desintoxicació

Ajuda a desintoxicar el cos i la sang, gràcies a la seva capacitat per contrarestar les toxines.

Digestió

Millora el funcionament del sistema digestiu:normalitza el trànsit intestinal, equilibra la microbiota, regula la digestió i redueix els nivells de colesterol.

Energia

Garanteix l’energia ,aportant una gran vitalitat en el teu dia a dia. Ric en vitamines B, C, D que ajuda al cos a absorbir el calci regulant els seus nivells, E, K i àcid fòlic.

Articulacions

És considerat un bon remei per alleujar l’artritis, eliminant les molèsties de les articulacions, el reuma, els símptomes de gota i l’àcid hialurònic sinovial. La vitamina K afavoreix la remineralització òssea i la coagulació sanguínea.

Sistema immunològic

Reforça les teves defenses protegint el teu metabolisme de possibles danys cel·lulars, problemes d’inflamació o tumors. Té un efecte antibiòtic i antiviral. Lla vitamina D exerceix un paper indispensable en el sistema inmunològic.

Pèrdua de pes

Redueix l’obesitat, elimina els greixos i regula la gana. És una beguda 100% natural baixa en calories.

Estat d’ànim

Disminueix l’estrès, els trastorns nerviosos i l’insomni. Abreuja els malestars i millora el metabolisme general.
PRODUCTES - Vitae Kombucha